Stúdiónkról

A TÖRTÉNET a hangfalak mögött

Ha egy olyan helyet keresel ahol a produkciód kitalálásától a próbákon át egészen a hangfelvételekig és a zenei anyagod végső polirozásáig, a maszteringig minden munkafázis elvégezhető, nálunk a legjobb helyen jársz.

Létesítményünk légkondicionált, optimális akusztikai kialakítású próbaterme illetve feljátszó helyisége márkás hangszerekkel, erősítőkkel felszerelve szinte bármilyen zenei stílusú produkció, előadó, zenekar számára minden igényt kielégítő alkotó környezetet biztosít.

Keverő helyiségünk szintén akusztikailag tervezett, valamint legmodernebb stúdió berendezéseink professzionális minőségű hangfelvételek elkészítését teszik lehetővé.

A stúdió vezető hangmérnöke Futó Gábor.

"Sziasztok! Gyermekkorom óta a zene a szerelmem, a mai napig aktív, színpadi zenészként is dolgozom a stúdió mellett. 20 éve foglalkozom stúdió technikával, lemez- és koncert-felvételek mellett zenés televízió- műsorok utómunkáit is készítettem. Munkastílusom alapvető ismérve a precizitás és az alaposság. Addig nem adok ki munkát a kezem alól amíg nem érzem tökéletesnek."