Szolgáltatások

Próbaterem: Ha zenekarként teljesen felszerelt, kedvező árú óradíjas próbatermet kerestek nem kell tovább kutatnotok! Az óradíj magában foglalja a dobot, gitár erősítőket, basszuserősítőt és énekhangfalakat keverőpulttal. A lemezkész, bepróbált dalaitokat 24 sávra rögzíthetitek akár úgy, hogy egyszerre játszotok!

Ha nyugodt körülmények között szeretnél a hangszereden gyakorolni anélkül, hogy a szomszéd veri a radiátort a hangerő miatt, nálunk bátran hangoskodhatsz!

Eszközök

Stúdió hangfelvétel: 24 csatornát tudunk egy időben rögzíteni profi mikrofon parkkal. A felvételekhez bérelhetőek hangszerek, ha szükséges.

Eszközök (gomb, ez mutathatna az Eszközök menüpontra)

Mobil hangfelvétel: A stúdió berendezéseink mobilizálhatóak, így lehetőség van koncert felvételre, illetve ki tudunk települni a próbatermetekbe vagy bármilyen általatok választott helyszínre.

Eszközök (gomb, ez mutathatna az Eszközök menüpontra)

Keverés: Az általad vagy másik stúdióban rögzített sávokból készítünk mixet. A sávokat akár online is elküldheted számunkra.

Maszterelés: Vállaljuk akár az általunk, akár más által elkészített mixek utolsó munkafázisát, mely keretében a hangfelvételek elnyerik dinamikailag, hangképileg a végső formájukat és készek lesznek CD sokszorosításra vagy bármilyen zene streaming oldalon (pl. Youtube, Spotify) történő megjelentetésre.

Zeneszerzés, hangszerelés: Bármilyen zenei ötletet megvalósítunk számodra, segítünk az elképzeléseid létrejöttében. Profi zenész partnereink feljátszák a hangszersávokat, énektanárunk felkészít az énekfelvételekre és "rádiókész" dalt, dalokat kapsz végeredményként.